Sjokk-hendelse på flyplassen: Ble nektet adgang

12/08/2023 16:30

Sofie

Nyheter
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En kvinne hevder at hun ble nektet adgang til et fly fordi klærne hennes var upassende.

Hun hadde da også på seg noe som nok de færreste ville hatt på seg.

Med hennes egne ord havnet en kvinne i en «veldig irriterende situasjon» i helgen. Årsaken var at hun ble nektet adgang til flyet hennes på en brasiliansk flyplass fordi klærne hennes var for upassende.

Det er imidlertid også svært få som ville dukket opp på flyplassen, slik den 21 år gamle kvinnen gjorde.

Kine-Chan, som er modell og influencer, hadde kledd seg ut som en tegneseriefigur ved navn Rebecca, og det innebar blått hår, hestehale – og så «bare en bikini».

Den unge kvinnen forklarer selv på Instagram-profilen sin at hun var litt for sent for et show der hun måtte kle seg ut som tegneseriefiguren.

– Jeg visste allerede at jeg kunne komme for sent, så jeg kledde på meg for at jeg skulle slippe å kaste bort tid, forklarer kvinnen.

Men det gikk ikke, for personalet på flyplassen lot henne ikke komme på flyet:

– Jeg fikk beskjed om å gå hjem og skifte klær fordi det jeg hadde på meg ikke var «passende», forklarer hun.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.