Sjokkerende beslutning fra Netflix: Avslutter flere abonnementer

27/01/2024 22:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Strømmegiganten sier opp flere abonnementer.

Strømmegiganten Netflix tar drastiske grep ved å skrote sine rimeligste annonsefrie abonnementer i Nord-Amerika og Europa, ifølge den siste resultatrapporten for fjerde kvartal 2023.

Denne endringen, som er igangsatt for å styrke selskapets annonsevirksomhet, kan være utgangspunktet for avvikling av basisabonnement i flere land i fremtiden.

Starten på denne endringen vil høres ut i Canada og Storbritannia i andre kvartal, med flere land som potensielt følger. Dette melder Engadget, ifølge Dagens.se

Netflix beveger seg for å diversifisere inntektsstrømmene og redusere avhengigheten av vanlige prisøkninger i strømmeindustrien.

Til tross for disse strategiske endringene er det fortsatt uklart om lignende endringer vil påvirke norske abonnementskunder i 2025.

Den tidligere beslutningen om å fjerne muligheten til å registrere seg for det billigste abonnementet i flere markeder, samt å iverksette tiltak mot kontodeling i Norge, indikerer Netflix sin innsats for å tilpasse seg endrede markedsforhold.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.