Netflix-stjernen er død: Fylte bare 42 år

13/01/2024 17:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Netflix-stjernen gikk bort 8. Januar. Han kjempet en kamp mot kreften helt til det siste.

I en alder av bare 42 år har Adan Canto gått bort.

Det skriver blant annet Deadline.

Den meksikanske skuespilleren hadde kreft i tarmen, og ifølge media er det som følge av den kampen at han mistet livet.

Privat var Adan Canto gift med Stephanie Ann Canto som han hadde to barn med, og hun har bekreftet både på sin egen Instagram og via Adans konto at Adan Canto har gått bort i en altfor tidlig alder.

«For alltid min skatt, Adan. Vi sees snart», skrev Stephanie Ann Canto under bildeteksten til innlegget sitt, der hun også delte et bibelsitat.

Netflix-stjernen spilte nylig hovedrollen i dramaserien «The Cleaning Lady». Her spilte han den mannlige hovedrollen i de to første sesongene.

Helsen tillot ham imidlertid ikke å være en del av filmingen da de begynte den kommende sesong tre i desember.

I stedet var planen at han skulle være en del av sesong tre senere, når helsen var på plass.

Nå er intensjonen i stedet å hylle Adan Canto i sesong tre.

– Vi er knust over å høre om Adan Cantos bortgang. En fantastisk skuespiller og kjær venn. Vi er beæret over å ha ham som en del av Warner Bros. Television- og Fox Entertainment-familiene siden hans amerikanske debut i "The Following."

Senest lyste han opp lerretet i «The Cleaning Lady» med en sterk forestilling som viste hans artisteri, bredde og sårbarhet. Dette er et ufattelig tap, og vi sørger med hans kone Stephanie, deres barn og kjære. Vi kommer til å savne Adan veldig.

Canto hadde også en stor rolle i Netflix-serien «Designated Survivor», der han spilte Aaron Shore, mens andre også vil kjenne ham for rollen som Sunspot i «X-Men: Days of Future Past».