Skisted deler ut gratis sesongpass i bakken - sjekk om du er kvalifisert

10/10/2024 23:00

Yvonne

Nyheter
Foto: Skistar
Foto: Skistar
Skistar som eier og driver en rekke skianlegg i Norge og Sverige, deler nå ut gratis sesongkort til unge og eldre som vil stå på ski.

"Vårt mål er å få flere til å kjøre på ski og få familier til å tilbringe mer tid sammen ute. Vi håper at disse endringene inspirerer enda flere til å bli en del av vårt skifellesskap", sier Andreas Smith-Erichsen, Destinasjonssjef i SkiStar Hemsedal.

Vil få flere til å stå på ski
Tilbudet gjelder unge opp til og med 17 år og seniorer fra 70 år i Hemsedal og Trysil.

"I en tid da helse og bevegelse er viktigere enn noen gang, ønsker SkiStar å gjøre det enklere for innbyggerne på våre destinasjoner å komme seg ut i naturen og være aktive. SkiStar vil med dette tilbudet spre skiglede og bidra til bedre fysisk og mental helse for både unge og eldre. Fysisk aktivitet, som skikjøring, styrker både kropp og sinn i alle aldre", skriver selskapet i en pressemelding.

På hjemmesiden til Skistar kan du HER lese hvordan du kan benytte deg av tilbudet som gjelder for alle som er bosatt i de kommunene hvor selskapet eier og driver et skianlegg. I Norge gjelder det både Hemsedal og Trysil.

"Vår ambisjon er å se flere i fjellet i vinter!", heter det videre.

Disse kan benytte tilbudet
Tilbudet gjelder fra og med nå og innebærer at alle barn og ungdommer til og med 17 år samt seniorer fra 70 år som er folkeregistrerte i Hemsedal og Trysil kommuner kan hente ut gratis sesongpass for vinteren 2024-2025.

Passet kan brukes i selskapets skiheiser hele sesongen, og gjelder også om sommeren med sesongkort på BikePass.

Skistar har også delt ut gratispass til heisene sine før, men tidligere var aldersgrensen for undom 15 år. I år utvides tilbudet til å gjelde unge op til 17 år.

I tillegg gir SkiStar 25 % rabatt på sesongpass til voksne mellom 18 og 69 år, inklusive SkiStar All Winter og SkiStar All Year, som har bosted i en av hjemkommunene til selskapets destinasjoner.