Snoop Dogg avlyser konserter: Støtter streiken

30/07/2023 06:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Rapperen hadde planlagt to konserter i oktober, men Hollywood-streiken la en demper på opptredenen hans.

Det blir ingen konserter med Snoop Dogg på The Hollywood Bowl i Los Angeles, slik det ellers var planlagt.

Dette på grunn av den pågående streiken i filmbyen, som forfattere og skuespillere er en del av for tiden. Konsertene skulle i utgangspunktet holdes i juni, men streiken satte en stopper for det.

I stedet ble de flyttet til oktober, men det lar seg heller ikke gjøre på grunn av usikkerheten om streikens varighet.

Det er ikke til å ta feil av Snoop Doggs sympati for streiken hvis du ser på Instagram-innlegget han la ut i forbindelse med kanselleringen.

– Vi fortsetter å stå i solidaritet med alle våre brødre og søstre i WGA og SAG-AFTRA i denne vanskelige tiden, skriver rapperen.

WGA er en forkortelse for The Writers Guild of America, som er manusforfatternes fagforening i Hollywood. SAG-AFRA er Hollywood-skuespillernes fagforening.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.