Sønnen bekrefter dødsfallet: Populær sanger gått bort

23/06/2024 11:00

Emma

Nyheter
Foto: Shuterstock.com
Foto: Shuterstock.com
Hvil i fred.

Musikkverdenen har mistet en av sine mest særegne stemmer.

Françoise Hardy, som har beriket oss i flere tiår med sin musikk og sin unike stil, er død. Sønnen hennes, Thomas DuTronc, bekreftet nyheten på Instagram.

Her delte han et bilde med en rørende melding: «Mamma er borte», etterfulgt av en rekke hjerte-emojier, som du kan se nederst i artikkelen.

I videoen nederst i artikkelen kan du høre noen av Françoise Hardys største hits.

Françoise Hardy oppnådde stor berømmelse på 1960-tallet, da hun fanget hjertene til mange med sine melankolske ballader og sin særegne stemme. Musikken hennes ble raskt synonymt med fransk kultur, og hun befestet sin status som et av landets største musikalske talenter.

I 2004 ble Hardy diagnostisert med lymfom, noe som førte til en langvarig kamp mot sykdommen som involverte omfattende strålebehandlinger. Til tross for belastningen av sykdommen fortsatte hun å publisere musikk og forble aktiv i sitt kreative arbeid.

Vi i redaksjonen sender våre varmeste tanker til familien i denne vanskelige tiden.

Du kan se sønnens rørende innlegg på Instagram her:

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.