Spotify kommer med store nyheter

24/06/2023 12:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Spotify skal ifølge en rekke medier snart komme med en stor nyhet.

Musikkgiganten planlegger å introdusere et helt nytt premiumtilbud.

Internt heter det nye Spotify-abonnementet «Supremium».

Går du for dette enda dyrere alternativet får du tilgang til noe som fortsatt venter på den svenske strømmetjenesten, nemlig lyd i hi-fi-kvalitet – såkalt tapsfri lyd.

Spotify lovet hi-fi-lyd allerede i 2021, men har fortsatt ikke kommet.

Men det er ikke kjent hvor mye et Supremium-abonnement vil koste. Konkurrenter som Apple og Tidal tilbyr hi-fi-lyd uten ekstra kostnad. Apple Music koster 99 kr, og det samme med Tidal.

I oktober i fjor antydet en undersøkelse fra Spotify at de vurderte å ta 19,99 dollar, for en såkalt platinaplan, skriver The Verge.

Ifølge Bloombergs kilder skal Spotify teste den nye tjenesten i ulike markeder til ulike tider før lanseringen i USA i oktober, skriver Aftonbladet.

I tillegg vurderer Spotify å inkludere lydbøker i det nåværende premium-abonnementet. Det kan være begrensninger på et visst antall lytteminutter eller antall titler.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.