Stjerne fikk ikke dusje naken: 'Jeg var redd'

30/12/2023 09:00

Mikkel Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
James Rodríguez er det man kan kalle en ekte klubbnomade, og colombianeren har prøvd litt av hvert i fotballkarrieren.

Han har til og med spilt en sesong i Qatar, hvor han representerte Al-Rayyan.

Men den store kulturelle forskjellen mellom Midtøsten-landet og Colombia ble for mye for 'James', skriver tyske Bild .

«Livet og kulturen i Qatar er veldig annerledes. Det var et land hvor det var vanskelig å tilpasse seg. I fotball, for eksempel, er alle nakne når de dusjer etter kamper og trening, men lagkameratene mine sa til meg: «Du kan ikke gjøre det på den måten».

«Jeg var redd», sier James Rodríguez til media. 

Foruten baderitualene i Qatar, kunne heller ikke den tidligere Real Madrid-spilleren venne seg til å spise slik de gjør i landet.

«Alle spiser med hendene, noe som var vanskelig for meg. Jeg ba om bestikk, men de ba meg spise med hendene.' 

Han åpner også opp om at han ikke fortsatte i Bayern München, hvor han ellers nøt sportslig suksess, fordi det var for kaldt i Tyskland.

32 år gamle James Rodriguez, som er mest kjent for sitt fantastiske verdenscup i 2014, hvor han ble kåret til turneringens beste spiller og deretter solgt til Real Madrid, har spilt for ni klubber på femten år. 

Nå spiller han i brasilianske São Paulo. 

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.