Supermarkedansatt med bønn til kundene: Stopp det

11/04/2023 10:08

Emma

NYHETER
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En butikkansatt har en bønn til kundene om å droppe den motbydelige vanen som spesielt forsvant under koronaviruspandemien.

En ansatt i supermarkedet har oppfordret kundene til å "vennligst slippe" en motbydelig vane som hun ser på jobben sin hver eneste dag.

Kvinnen, som valgte å dele samtalen anonymt, har sagt at hun er lei av å se kunder ta sedler eller lodd ut av veskene og deretter ta dem i munnen.

Det skriver Mirror.

Hun sier det til og med finnes kunder som slikker sedlene sine før de bruker dem til å betale. Nå har hun mistet tålmodigheten med kundene som har den «motbydelige» vanen.

Den kvinnelige butikkmedarbeideren synes det er utrolig uhygienisk, selv om det bare er for noen sekunder. I noen tilfeller har hun og andre ansatte sett seg nødt til å avvise sedler fra kunder fordi de har vært for «fuktige».

– Jeg jobber i et supermarked. Hvorfor har noen kunder vendt tilbake til den motbydelige vanen med å ha penger og lodd i munnen før pandemien? Eller slikke dem med sitt eget spytt, sier hun.

– Kollegene mine og jeg har nektet å ta imot penger og spurt om de har en annen seddel eller et annet kort. Med lodd har du 180 dager på deg til å sjekke - så vi ber dem sjekke igjen om noen dager.

– Hvordan ville disse kundene reagert hvis vi begynte å putte penger og lodd i munnen før vi overleverte dem? De vil reagere med skrekk og avsky.

– Så hvorfor synes kundene det er greit at de gjør dette mot oss? Hvis noen kunder klager på dette og vil snakke med en leder, vil lederne mine støtte oss 100 prosent. Vær så snill å droppe denne motbydelige vanen for godt."

Noe av grunnen til at hun gjerne skulle sett at folk sluttet med dette, er at hun er bekymret for at det kan spre koronaviruset. Det er en liten risiko for at viruset kan overføres via kontanter eller lodd.

Ifølge Mirror ble det gjennomført en fersk studie i Storbritannia som fant at det var 19 forskjellige bakterier på en rekke britiske mynter og sedler.

Dette inkluderte to potensielt livstruende bakterier: Staphylococcus aureus (MRSA) og Enterococcus faecium (VRE). I tillegg ble det også funnet den luftbårne bakterien Listeria.