Taylor Swift: Ga milliongave til lastebilsjåfører

05/08/2023 06:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
"Veldig sjenerøst beløp."

Taylor Swift deler rikdommen fra sin voldsomt vellykkede Eras Tour i form av sekssifrede bonuser for lastebilførerne som frakter utstyret hennes over hele landet.

TMZ sine kilder forteller dem at hun ga hver lastebilsjåfør som jobbet på turen sin $100 000,og delte ut bonussjekkene før lørdagsshowet hennes i Santa Clara, CA. Det er 1 million norske kroner hver.

De ble fortalt at folkene som får pengene er produksjonsbilsjåfører som har fraktet Taylors utstyr for The Eras Tour. Det er rundt 50 lastebilsjåfører for hennes USA-turné, noe som betyr at Taylor nettopp har betalt ut rundt 5 millioner dollar.

Kildene sier at sjekkene var en "end of the tour"-bonus.

Taylors landsomfattende turné har samlet inn $1 milliard i salg og når støvet legger seg, kan hun ende opp med å ha den mest innbringende turneen gjennom tidene.

Lastebilsjåfører er ikke de eneste som får en bit av kaken i form av bonuser.

TMZ skriver at Taylor også ga bonus til bandmedlemmer, dansere, lys- og lydteknikere, cateringfirmaer og andre.

Det er uklart hvor mye ikke-lastebilistene mottok, men de ble fortalt at det var et "veldig sjenerøst beløp."

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.