Torjus Seland (7) ble funnet død: Nå deler politiet nye detaljer

19/10/2023 10:00

redaktion

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Nå er det nye detaljer.

Den sju år gamle gutten,Torjus Seland som tirsdag ble funnet død i Lindesnes etter en omfattende leteaksjon, ble funnet under en stor steinhelle.

- Han ble funnet under en steinhelle, som var nærmest som en naturlig gapahuk, sier driftsenhetsleder Bernt Musholm i Agder politidistrikt til NRK.

Politiet tror det kan være grunnen til at varmesøkende kameraer som ble brukt i søket ikke klarte å finne ham.

Mer enn 700 personer deltok i søket etter gutten som forsvant mens han var på jakttur med familien søndag ettermiddag. Det skriver Dagbladet.

Seland ble til slutt funnet av politiets hundepatruljer. Dagbladet var til stede under og etter leteaksjonen.

Etter å ha funnet Torjus (7), fortalte en av de frivillige, Øystein Tryland, om de dramatiske dagene:

- Det var som om lufta ble sluppet ut av en ballong, sa han om beskjeden om at Torjus (7) var funnet død.

Det ble opprettet en innsamling på Spleis for sjuåringens familie. Kristin Opsahl, som opprettet spleisen skriver:

«Torjus ble brått tatt vekk fra foreldre, søsken, familie og venner tirsdag 17. oktober. Lokalsamfunnet lette og lette, men skogen tok han. Venner ønsker å hjelpe familien med støtte så det ikke blir en større bekymring økonomisk. Bedre enn et blomsterhav som forsvinner er å hjelpe med å gjøre bekymringene mindre for familien. Pengene overføres til familien i sin helhet ved endt spleis, og gjennomføres med samtykke av familien.»

Ved 21.45-tiden onsdag kveld hadde den samlet inn 780.000 kroner.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.