Trekker tilbake Gilde produkt: Ikke spis det

01/03/2023 12:29

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nortura tilbakekaller et parti Gilde produkter.

Nortura tilbakekaller et parti Gilde brun lapskaus siden produktet kan inneholde spor av melk og soya. Produktet er nemlig ikke merket med disse allergenene.

Nortura beklager situasjonen og vil gå igjennom rutiner for å forebygge at dette kan skje igjen, skriver selskapet i en pressemelding.

Forbrukere bes om å ikke spise Gilde brun lapskaus med holdbarhetsdato 31.08.2024.

Produktet har blitt distribuert gjennom butikker fra Coop og Norgesgruppen, samt Norturas medlemsbutikker. De aktuelle butikkene vil fjerne gjenværende produkter fra hyllene.

Forbrukere som ønsker å returnere produktet, kan gjøre dette i butikken det ble kjøpt, eller ta kontakt med Norturas forbrukersenter på [email protected]

Foto: Nortura

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.