Ekspert avslører: Det er derfor du aldri bør lage pølser på grillen

02/06/2024 09:18

Mikkel Sletta

Oppskrifter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Er du en av dem som tilbereder pølser på grillen når været tillater det, bør du lese med her.

Hvis det er noe mange nordmenn har til felles – ja, så er det at vi elsker å grille.

Det kan imidlertid hende at du i fremtiden bør bytte ut grillen.

Tidligere kokk til dronning Elizabeth II, Jeff Baker, har delt hvorfor du aldri bør lage pølser på en grill. Han har delt sin metode for å tilberede de 'perfekte' pølsene.

Og vi har gjort det feil i årevis. Jeff forklarte at det er en feil å bruke grillen eller ovnen.

Koking av pølser

Ifølge Jeff Baker bør du alltid koke pølsene hans i en panne – og aldri stikke dem på forhånd. Hvis du gjør det, vil saften renne ut, og etterlate dem tørre.

"Å koke dem i lang tid på lav varme vil koke dem gjennom tilstrekkelig, slik at fettet smelter og karamelliserer i pannen," sier han.

Det skriver Birmingham Mail.

Pølser på grillen

Tradisjonell grilling er «veien til en dårlig pølse», advarte han. I stedet bør du bruke en stekepanne som ikke kleber, satt på lav til middels varme.

"Ved å snu dem regelmessig sikrer du at bangerne får en rik gylden farge," sier han.

Jeff Baker anbefaler 10 til 12 minutter for en tradisjonell tykk pølse, og en teskje ande- eller gåsfett til å steke dem i.

Læs også:

Forlot REMA 1000 med full handlekurv uten å betale: Så skjedde det utenkelige Hendelsen har nå fått mye oppmerksomhet på Facebook.
Fem mobiltelefoner som er verdt en formue Har du fortsatt gamle mobiltelefoner liggende hjemme? Blant dem kan det være et ekte samleobjekt, som er verdt mye penger.