Ekspert avslører: Det er derfor du aldri bør lage pølser på grillen

02/06/2024 09:18

Mikkel Sletta

MAT
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Er du en av dem som tilbereder pølser på grillen når været tillater det, bør du lese med her.

AKKURAT NÅ LESER ANDRE OGSÅ

Hvis det er noe mange nordmenn har til felles – ja, så er det at vi elsker å grille.

Det kan imidlertid hende at du i fremtiden bør bytte ut grillen.

Tidligere kokk til dronning Elizabeth II, Jeff Baker, har delt hvorfor du aldri bør lage pølser på en grill. Han har delt sin metode for å tilberede de 'perfekte' pølsene.

Og vi har gjort det feil i årevis. Jeff forklarte at det er en feil å bruke grillen eller ovnen.

Koking av pølser

Ifølge Jeff Baker bør du alltid koke pølsene hans i en panne – og aldri stikke dem på forhånd. Hvis du gjør det, vil saften renne ut, og etterlate dem tørre.

"Å koke dem i lang tid på lav varme vil koke dem gjennom tilstrekkelig, slik at fettet smelter og karamelliserer i pannen," sier han.

Det skriver Birmingham Mail.

Pølser på grillen

Tradisjonell grilling er «veien til en dårlig pølse», advarte han. I stedet bør du bruke en stekepanne som ikke kleber, satt på lav til middels varme.

"Ved å snu dem regelmessig sikrer du at bangerne får en rik gylden farge," sier han.

Jeff Baker anbefaler 10 til 12 minutter for en tradisjonell tykk pølse, og en teskje ande- eller gåsfett til å steke dem i.

Læs også:

Få nordmenn er klar over det: Disse plantene holder mugg unna hjemmet ditt Planteeksperten Julie har avslørt hvilke planter som fungerer som gode avfuktere i hjemmet ditt.
Dette er de 5 verste strømtyvene hjemme Pass på at du ikke lar de verste strømtyvene i hjemmet tappe deg for penger.