Ekspert raser etter norsk stor seier: "Der er noe helt galt"

30/07/2024 11:05

Emma

Sport
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Ingenting er som det pleier å være for det franske herrelandslaget, som gikk inn i et sensasjonelt nederlag mot de norske håndballherrene.

Man kan nesten ikke tro sine egne øyne når det kommer til de OL-vertene – de franske håndballherrene.

De får ikke tingene til å fungere i det hele tatt - og akkurat som man trodde det ikke kunne bli verre, etter smellen mot Danmark i åpningskampen, kan man tro om igjen.

I kamp to sto nemlig Norge. De norske herrene spilte sine sjanser, kjempet alt de hadde - og vant 22-27!

«Det er noe helt, helt galt hos dette franske laget. De har ikke klart å finne hverandre i det hele tatt til å begynne med, og det er utrolig at de ikke har midler og ressurser til å grave seg opp fra hullet de tilsynelatende har havnet midt i,» sier den danske håndball eksperten Lars Rasmussen til HBOLD.dk.

«Norge vinner rett og slett mot Frankrike etter en, for å være ærlig, ganske overbevisende seier. Tenk deg å holde franskmennene nede på 22 mål på hjemmebane. Det er et mysterium for meg at franskmennene ikke på noe tidspunkt prøver å bytte keeper. Vincent Gerard treffer ikke mye i den kritiske fasen av andre omgang, hvor Frankrike har begynt å score litt mer, men det siste løftet mangler nesten i kraft av redninger i målet. Den franske landslagstreneren setter ikke andrekeeper Remi Desbonnet inn på noen skudd for å se om han har noe i ermet. Det kunne ha hjulpet,» avslutter Lars Rasmussen.

Videre i OL

De norske håndballherrene ligger altså med maks poeng og skal i kamp igjen i morgen (onsdag) hvor de møter Ungarn. 

Kampen spilles klokken 09:00 og den kan ses på TV Norge og MAX. 

De norske håndball kvinnene gikk på en smell i den første kampen mot de svenske damene, men kom godt igjen i andre kamp hvor de vant 27-18 over Danmark.

Kvinnene spiller deres 3. kamp i dag (tirsdag) klokken 11:00. Den kampen kan ses på TV Norge eller på MAX.