Landslagstrener brutalt ærlig: Det var andre han heler ville hatt

05/06/2024 17:00

Emma

Sport
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Nå setter landslagstreneren ord på det.

I 2025 skal Danmark, Norge og Kroatia arrangere håndball-VM.

Nå er det avslørt hvem Nikolaj Jacobsen og det danske kompani møter i gruppespillet. Ved trekningen i Zagreb ble det bestemt at Danmark skal møte Italia, Algerie og Tunisia.

Den danske landslagstreneren har nå reagert på motstanderne Danmark vil møte. Han påpeker at det ikke er en drømmetrekning, men han er heller ikke misfornøyd.

Det skriver TV 2.

– Jeg skal ikke stå og pipe her. Det var en ganske fin trekning, sier Nikolaj Jacobsen, som påpeker at Tunisia fra fjerde nivå var litt uheldige:

– Spesielt Tunisia var ikke et drømmelag fra lag fire, og Algerie er også vanskelige å ha med å gjøre på sine gode dager. Det var andre lag fra nivå tre jeg gjerne skulle hatt.

Når gruppespillet er over må vi håpe at Danmark er videre til mellomrunden, og her blir Danmarks gruppe B parert med gruppe A.

Det betyr at de danske mennene potensielt vil møte Tyskland, Tsjekkia, Polen og Sveits, som kjemper om tre plasser.

Jacobsen er også trygg her og ser positive muligheter hos de kommende motstanderne.

Med et forhåpentligvis sterkt og forberedt lag håper Danmark å kunne dra nytte av hjemmebane og sikre en god start når VM går av stabelen i 2025.

Forberedelsene til møtene med Italia, Algerie og Tunisia vil være avgjørende for å skape de beste forutsetningene for å lykkes.

Norge er kommet i gruppe med Portugal, Brasil og USA.