Media: Avtale på plass – Neymar klar for milliardlønn

13/08/2023 21:30

Mikkel Sletta

Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Saudi-Arabias voldsomme overgangssummer har slått til igjen.

Og denne gangen er det en av tidens største fotballstjerner som har latt seg friste av den enorme pengesekken som klubbene i ørkenstaten gladelig kaster på bordet.

Ifølge den franske sportsavisen L'Équipe skal den brasilianske superstjernen Neymar Jr. ble nemlig enig med klubben Al Hilal om en toårsavtale.

Tidligere søndag kunne den italienske overgangsjournalisten Fabrizio Romano allerede fortelle at de to partene hadde startet sluttforhandlingene.

Og her var det spesielt en lønnspakke på hele 1,2 milliarder danske kroner som så ut til å friste Paris Saint-Germain-spilleren.

En lønnspakke, som han – ifølge media – nå definitivt har takket ja til.

Dermed ser brasilianeren ut til å forlate den franske hovedstaden etter seks år.

Hvis byttet går gjennom, vil Neymar Jr. ser frem til å spille mot store navn som Cristiano Ronaldo og Karim Benzema, som bare er to av flere fotballstjerner som har byttet til de saudiarabiske fotballrekkene i sommer.

Ifølge flere internasjonale medier tjener de to sistnevnte også svimlende 1,5 milliarder danske kroner i årslønn.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.