Messi kommer med advarsel til Haaland

31/10/2023 16:00

Emma

Sport
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Lionel Messi kommer med en liten advarsel til den norske superstjernen.

Lionel Messi kunne mandag kveld innkassere sin åttende Ballon d'Or.

Den lille argentineren vant kåringen foran vår egen Erling Braut Haaland (23) og Kylian Mbappé (24).

Og han benyttet anledningen flere ganger på scenen til å trekke frem sine to langt yngre utfordrere.

– Jeg vil takke dem jeg har konkurrert mot. Jeg tviler ikke på at disse kommer til å få denne prisen i årene som kommer, sa han med den gylne ballen i favnen for åttende gang.

– Begge disse to hadde fortjent prisen i år, Haaland har hatt et fantastisk år. Alle målene han har scoret og alt han har oppnådd. 

Kom med Haaland-advarsel

I møte med TV 2 etterpå er Messi like raus med lovordene.

– Hans tid kommer, som Mbappés. De er fremtiden. Alle vi tenker at de vil være de neste til å vinne prisen, sier Inter Miami-stjernen til TV 2.

Men samtidig kommer han med en liten advarsel til dem som tror at det kun er Haaland og Mbappé det står mellom neste år. 

– Men ikke bare dem, det er også mange andre unge spillere av høyt kaliber. De vil prøve å gjøre det vanskelig for ham å vinne prisen.

– Men det vi ser i dag alle sammen, er at Haaland og Mbappé er de store favorittene.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.