Mikkel Hansen setter ord for fremtiden: Det burde han i hvert fall ikke

12/07/2024 16:00

Emma

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Håndballstjernen vet i hvert fall hva han ikke skal bruke fremtiden sin på.

Om en drøy måned trer en av Danmarks mest ikoniske håndballspillere, Mikkel Hansen, ut av rampelyset etter en imponerende karriere.

Spørsmålet som nå melder seg er hva fremtiden vil bringe for den legendariske spilleren når han legger håndballskoene på hylla etter OL i Paris.

Siden sin debut ved OL i 2008 har Mikkel Hansen været en central figur i dansk håndbold.

Med utallige seire og noen skuffende nederlag har han oppnådd en karriere som vil bli husket i lang tid.

Nå som han står overfor sin siste turnering, er det stor interesse for hva det neste kapittelet i livet hans vil bringe.

Hva fremtiden bringer

Selv om han har hatt noen måneder til å vurdere sine fremtidige alternativer, er det fortsatt mange ubesvarte spørsmål. – Jeg vet ikke så mye ennå. Jeg har planlagt å bruke litt tid hvor jeg kan puste litt og finne ut hva som skal skje, sier han til SE og HØR.

Selv om enkelte ting er usikkert, er Mikkel Hansen sikker på at håndballen blir skrinlagt.

Da håndballspilleren ble spurt om intervjueren hadde rett da han sa at man ikke kunne forvente å se ham i en trenerrolle, svarte han med et smil: – Jeg skal absolutt ikke bli trener, det har du rett i, svarer Mikkel Hansen.

Han legger til at barnehåndball kanskje kan være et unntak, men det er ikke noe han har planer om å kaste seg ut i med det første.

Vil ha fri i helgene

For Mikkel Hansen er det viktig med mer frihet i helgene, som i mange år har vært fylt med håndballaktiviteter.

Håndballspilleren legger ikke skjul på at han gleder seg til å tilbringe mer tid med familien.

Han ser heller ikke muligheten for å bli ekspertkommentator i TV-studio, som mange tidligere landslagsspillere har valgt, som en sannsynlig vei. Mikkel Hansen avviser imidlertid ikke spørsmålet helt, da han sier at man aldri skal si aldri.

Selv om Mikkel Hansen ennå ikke er offisielt tatt ut på OL-laget, er det ventet at han skal delta i turneringen, som starter 27. juli.