Norge nedgjort etter ny skuffelse: «Det er helt god natt»

21/01/2024 10:00

Emma

Sport
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
De norske spillerne ønsker ikke å lese landets medier etter onsdagens tabbe.

– De norske spillerne virker energiske, resignerte og berørte. Det er nok ingen andre begreper å bruke for dette EM enn at det er og vil bli en fiasko, ifølge TV 2s håndballekspert Bent Svele.

Han er langt fra fornøyd med nivået Norge har vist. Den norske nedturen i dette EM nådde et nytt lavmål da de tapte for Portugal onsdag kveld.

Nederlaget gjør at det er nær umulig for Norge å avansere til semifinalen, selv om tre kamper gjenstår av mellomrunden.

- Det er god natt. Norge er på vei ut av finalerunden. Ikke bare litt, men definitivt. Vi har bare én seier etter fire kamper, sier den norske TV-kommentatoren Daniel Høglund til Dagbladet.

«Sagosen lever ikke opp til navnet sitt»

Det er ikke mye som har fungert for Norge, men det er spesielt den store stjernen som har skuffet. Sander Sagosen, som bør være blant de beste i verden, har prestert som en middelmådig spiller.

Og det går ikke upåaktet hen i Norge.

– Jeg tror ikke Sander Sagosen lever opp til navnet sitt. Han må være vår ledestjerne.

– Vi må leve med at han ikke er i toppen, for han har båret Norge i mange turneringer, men akkurat nå klarer han ikke å løfte landslaget, skriver Bent Svele i karakterboken til TV 2.

Jeg er langt under nivå

Svele har vurdert Sagosen til tre av ti etter kampen mot Portugal, der Sagosen scoret to mål og laget fire tekniske feil, mens det norske folk i fellesskap har blitt enige om å gi stjernen en toer.

En tøff omgang, og selv er han ikke fornøyd med prestasjonen.

– Jeg ønsker å prestere, og som lag ønsker vi også å prestere. Men vi har ikke vært gode nok her i januar.

– Jeg er for langt under det nivået jeg ønsker å være på, og som lag er vi langt under. Og så taper du håndballkamper, sier Sagosen til VG.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.