Sjokkerende nyhet: Mikkel Hansen sykmeldt på ubestemt tid

08/02/2023 11:30

Emma

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den danske håndballstjernen kommer med en trist nyhet.

Aalborg-spiller og VM-helt Mikkel Hansen har hatt en tøff og hederlig start på 2023, som etterfølger til VM-seieren i Sverige.

Men nå må den tre gange verdensmesteren melde seg syk på grunn av stress, og samtidig avlyser han flere fremtidsplaner.

Dette skriver Aalborg Håndballklubb  på sine nettsider.

"Det har vært et hektisk år for Mikkel med først blodpropp våren 2022, flytting hjem med familien til Danmark etter 10 vellykkede år i utlandet, samt en enorm etterspørsel og fokus på hans person gjennom høsten i forbindelse med overgangen til Aalborg Håndball og senest i VM i januar," skriver Jan Larsen, administrerende direktør i Aalborg Håndball. 

"Etter at vi kom tilbake fra VM viste det seg at cupen var full, og sammen har vi tatt det eneste riktige valget, der fokuset er fullt og helt på at Mikkel skal få nødvendig tid og faglig støtte til å restituere seg. Vi gleder oss til Mikkel kommer tilbake, men akkurat nå er det viktigste at han tar vare på seg selv og familien," avslutter Jan Larsen.

Beslutningen er tatt i samråd med tilknyttede leger, familiemedlemmer og Aalborg Håndball.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.