Tre landslagsspillere sendt hjem: Festet til langt på natt

20/11/2023 05:00

Mikkel Sletta

Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tre spillere fra det tsjekkiske landslaget må sitte med dårlig bakrus. I hvert fall moralsk bakrus.

Vladimír Coufal, Jakub Brabec og Jan Kuchta, som spiller for henholdsvis West Ham, Aris og Sparta Praha, er sendt hjem fra landslagsmøtet etter en bytur natt til søndag.

Det skriver The Sun.

X bekrefter også det tsjekkiske landslaget at spillerne er sendt hjem.

«Tre spillere fra landslaget har brutt landslagets interne regler lørdag kveld. Jakub Brabec, Vladimír Coufal og Jan Kuchta forlot landslagsmøtet med umiddelbar virkning etter beslutningen fra landslagsledelsen», heter det.

Tsjekkerne er samlet i forbindelse med EM-kvalifiseringen, og var senest i aksjon fredag.

Her spilte Tsjekkia 1-1 mot Polen, og mandag venter den avgjørende kampen mot Moldova, som kan sikre EM-billetten til sommeren.

Den kampen blir derfor uten Vladimír Coufal, Jakub Brabec og Jan Kuchta, som alle startet i fredagens kamp, ​​som ble spilt i den polske hovedstaden Warszawa.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.