Var bevisstløs etter en voldsom kollisjon: Nå deler klubben nyheter

01/10/2023 13:30

Mikkel Sletta

Sport
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock
Etter et oppgjør med Brian Brobbey falt Etienne Vaessen bevisstløs i bakken i lørdagens kamp mellom Ajax og RKC Waalwijk.

En hjertestarter ble raskt funnet, mens tårevåte lagkamerater så sjokkert på. Vaessen ble senere båret av banen etter å ha ligget på gresset i flere minutter.

RKC Waalwijk opplyste at keeperen var ved bevissthet da han forlot banen, og nå kommer klubben med en ny, positiv beskjed.

«Vi kan informere deg om at vår keeper Etienne Vaessen hadde en god natt og fortsetter sin bedring. Det er viktig at Etienne får komme seg i fred og ro de kommende timene og dagene. Derfor vil vi be om trygghet for ham og hans familie.'

«På vegne av alle i RKC Waalwijk ønsker vi Etienne, og alle rundt ham, masse styrke. Vi håper å se ham igjen i klubben snart, sier Twitter .

84 minutter var spilt i kampen da 28 år gamle Vaessen falt om.

- Etienne ble slått bevisstløs en stund, sa Frank van Mosselveld, direktør for RKC Waalwijk, til den nederlandske offentlige servicestasjonen NOS etter kampen.

«Vårt medisinske personale begynte umiddelbart med HLR, men det ser ikke ut til at det var noe problem med hjertet hans. Han var ved bevissthet igjen da han forlot banen, men selv visste han ikke hvor han var.'

Kampen ble avbrutt etter hendelsen ved stillingen 2-3 til Ajax.