Vilt comeback: Stjerne tilbake 24 dager etter fødselen

30/03/2023 08:09

Emma

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
24 dager.

Det var det som gikk fra håndballstjernen Camilla Herrem fødte sitt andre barn til hun gjorde comeback.

Onsdag var hun der for Sola da klubben møtte Storhamar.

Det skriver VG.

– Det var deilig å være tilbake og spille litt håndball igjen. Jeg skulle bare ha spilt syv minutter, men så ble det 12, jublet den norske stjernen etter kampen, som hun og klubben vant 34-31.

Da det ble klart at hun ville være på banen, ble hun spurt om kroppen hennes var klar for det.

– Jeg elsker det jeg gjør, og jeg har trent godt gjennom hele svangerskapet. Kroppen føles bra og jeg stoler på den. Det er ikke noe som heter konklusjon, det viktigste er at jeg lytter til meg selv og kroppen min, sa hun til TV 2 Norge før kampen startet.

Det var 8. mars at Camilla Herrem kunngjorde at hun nå kunne kalle seg tobarnsmor noen uker for tidlig.

– Livets første trillebårtur for lillebror med en veldig stolt storebror. Vi elsker deg så mye allerede, skrev hun om sønnen Noah, som ble født 5. Mars.

Camilla Herrem har spilt nærmere 300 landskamper for det norske landslaget og deltatt i flere turneringer. Den siste, der Norge vant EM-gull i Slovenia, var den første siden 2008 som hun ikke deltok.

Herrem har ikke lagt skjul på at hun fortsatt drømmer stort.

– VM på hjemmebane og OL er mine hovedmål med landslaget. Jeg kommer til å jobbe veldig hardt for det, har Camilla Herrem, som har en imponerende medalje-CV, tidligere sagt.

Tre ganger VM-gull, fem ganger EM-gull, ett OL-gull, VM-sølv, VM-bronse, EM-sølv og to OL-bronser kan hun skryte av å ha vunnet.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.