Den 40 år gamle stjernen Gemma Collins deltok på åpningen av Instagram-sensasjonen Salt Baes (tyrkiske kokk Nusret Gökçe) nye restaurant i Knightsbridge, London.
Men den selverklærte divaen ble veldig sjokkert da hun fikk regningen på slutten av natten. Hun avslører dette i en episode av sin egen podcast 'The Gemma Collins Podcast' ifølge The Sun.
"Jeg må gi restaurantens atmosfære og oppleve 10 av 10," sier hun, og fortsetter:
"Regningen var en annen sak. Jeg ble helt sjokkert. Men du må veie disse tingene. Pressen meldte at biffen min kostet 9.500 NOK. Men hvis de bare visste det. Jeg skulle ønske den kostet 9.500 NOK. Den kostet faktisk 19.600 DKK."
Moralsk bakrus
Den britiske kjendisen forklarer også at den dyre opplevelsen ga henne en moralsk bakrus dagen etter. Det var ikke en liten regning som måtte betales før hun kunne forlate restauranten.
Jeg gikk litt for langt, og den eneste måten jeg kan rettferdiggjøre det på er at jeg ikke har vært på ferie i år, sier hun i podcasten før hun fortsetter.
"Jeg har vært på "staycation", så vi kan ha hatt alle feriene våre på en natt. Det er noe jeg aldri har gjort før. Jeg ville aldri brukt så mye penger, men jeg hadde en god natt."
"Jeg, vi fikk en gylden biff med 24 karat gull. Jeg følte meg litt kvalm. Det var en fantastisk opplevelse og jeg ville ha betalt det for å møte ham uansett fordi jeg elsker ham og det skjer bare en gang i livet."
"Men jeg følte meg veldig dårlig dagen etter fordi det er folk som sulter i verden. Jeg begynte å føle meg veldig dårlig av det. Jeg fortalte venner og familie at jeg ikke skulle spise ute på lenge - ikke før de priser."
«Jeg elsker Ramis (kjæresten til Gemma Collins, red.) mest, og jeg vil unne ham og meg litt gullfolie fra internett for 45 kroner.
Gemma Collins fikk fansen til å sikle over det ekstravagante måltidet hun delte på Instagram. Her viste hun at hun var ute og spiste på Nusr-Et Steakhouse og at det faktisk var Salt Bae som serverte dem.
Hun tok frem smarttelefonen og tok med seg både videoer og bilder av den tyrkiske kokken, som var i full gang med å forberede en stor gullbiff til bordet.