Eggerøre er en enkel godbit perfekt for et raskt kveldsmåltid eller en deilig frokost eller brunsj.
Men de kan være litt endimensjonale. Ja, du kan endre smaken og kremetheten basert på mengden smør du bruker. Godt krydder er også nøkkelen - og en person sa til og med at med majones var de mest kremete eggerøre hun noen gang har laget.
Millie Bull sa at å tilsette majones "gjør disse eggerøre ekstra kremete". Men ikke alle liker majones eller ønsker å legge den til en allerede smørrik rett.
Når har en annen person lagttil en ingrediens som er ganske uvanlig, men som sakte vokser i popularitet ettersom folk blir mer bevisste på hva de spiser og hvordan forskjellige matvarer kan være til nytte for dem.
Ingrediensen? Kimchi. Aldri hørt om det? Tillat oss å forklare.
Kimchi er en tradisjonell koreansk rett med saltede og fermenterte grønnsaker. Det vokser i popularitet ettersom det har blitt forkjempet av professor Tim Spector, Zoe-grunnleggeren, som har fremhevet den positive effekten av fermentert mat på tarmmikrobiomet.
Du kan enkelt lage kimchi hjemme, eller du kan få den allerede laget i supermarkeder.
Hvordan lage eggerøre med kimchi:
Ingredienser
2 mellomstore egg
1 ss melk
40 g kimchi (du kan kjøpe den ferdig i supermarkeder og andre matbutikker)
salt og pepper etter smak
Metode
1. Begynn med å lage eggerøren som normalt. Pisk egg og melk sammen med en klype salt, hell over i en non-stick panne på lav varme og fortsett å røre og virvle.
2. Stek i ca. to minutter, brett deretter gjennom kimchien, del opp eggene for å røre dem.
3. Server gjerne på litt brun surdeigsristet brød.
Kilde: Express