Hvis du ønsker å forbedre sjansene dine for å leve lenge, kan det være god grunn til å se mot Japan.
Øy-nasjonens borger har den nest høyeste forventet levealder i verden med en forventet levealder på hele 84,85 år, nest etter Hong Kong.
Og selv om genetikk også har noe å si, er det verdt å se på vanene til japanerne.
En av de mest sentrale delene av et sunt og langt liv er kosthold.
For japanske Michiko Tomioka spiller kostholdet en sentral rolle for hennes velvære, og det er spesielt én matvare hun ønsker å spre mer ut i verden.
Det forteller hun til amerikanske CNBC.
Maten det er snakk om er tofu, som har vært en fast del av kostholdet til mange familier i Japan i generasjoner.
Tofu har vist seg å være en sunn og allsidig ingrediens, og for Michiko, som vokste opp i Nara, Japan, var tofu en uunngåelig del av hverdagen.
Moren hennes lagde retter sentrert rundt tofu, ris, søtpotet, squash og nori (tang) fra hun begynte å spise fast føde som baby.
Den tradisjonelle matkulturen ble senere gitt videre til hennes egne barn da familien flyttet til USA.
En av de store fordelene med tofu er det høye innholdet av essensielle aminosyrer, akkurat som kjøtt og fisk, men uten kolesterol. Den er også rik på vitaminer, mineraler og isoflavoner, som kan redusere risikoen for hjertesykdom, kreft og bentap.
I tillegg er tofu en langt mer miljøvennlig matvare sammenlignet med kjøtt, da produksjonen krever betydelig færre klimagassutslipp.
Tofu er også rimelig og byr på et utall av muligheter på kjøkkenet. Den subtile smaken gjør den lett å innlemme i både tradisjonelle og moderne retter.
Tofu kan brukes i alt fra supper og salater til dumplings, karriretter, burgere og til og med desserter som sjokoladepudding.