Ved å tilberede retten ferdig i ovnen, får du tid til å dekke bordet og gjøre hverdagsmiddagen litt mer spesiell.
Enkelt, ikke sant?
Ingredienser (4 porsjoner):
2 stk. persillerot
250 g gulrot
200 g sellerirot
400 g små potet
1 stk. grønn squash
2 ss olivenolje
0,5 ts salt
0,5 ts pepper
4 stk. kotelett av svin
2 ss margarin eller olje til steking
1 ts salt
0,5 ts pepper
Fremgangsmåte:
1. Skrell persillerot, gulrot og sellerirot. Kutt dem i store biter. Del de små potetene i to og squashen i like store biter som de andre grønnsakene.
2. Legg grønnsakene over i en ildfast form. Ha på olivenolje, salt og pepper og blant alt sammen. Sett formen i stekeovnen på 220 °C og stek i ca. 20 minutter.
3. Ha salt og pepper på kotelettene, stek dem i stekepanne med margarin eller olje i ca. 2 minutter på hver side.
4. Ta ut formen med grønnsakene og legg kjøttet oppå grønnsakene. Sett formen inn igjen i ovnen og stek videre i 5 minutter.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no.
Sulten på mer? Sjekk ut vår MAT-SEKSJON!