Det er hverdager det er flest av. Midt i julestria gjør vi det enkelt.
Her er en god hverdagsmiddag med kyllingfilet som er ferdig på ca. 20 minutter.
Alle liker denne - både store og små.
Prøv å se om du kan finne økologisk kylling til denne retten - det smaker bare bedre!
Ingredienser (2 porsjoner):
300 g kyllingfilet
1 ss margarin til steking
1 stk. finhakket løk
2 båter finhakket hvitløk
1 boks hermetiske tomater
1 boks tomatpuré
1 ts tørket oregano
0,5 ts salt
0,25 ts pepper
0,5 ts sukker
4 stk. potet i biter
1 stk. brokkoli
Fremgangsmåte:
1. Stek kyllingfilet i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
2. Stek løk og hvitløk på middels varme til løken blir blank. Tilsett hermetisk tomat, tomatpuré og oregano, og la alt surre på svak varme i ca. 15 minutter. Smak til med salt, pepper og litt sukker.
3. Kok potetbiter i ca. 10 minutter, ha dem i tomatsausen og la alt bli gjennomvarmt. Del brokkoli i buketter og kok dem så vidt møre i litt vann.
Sulten på mer? Sjekk ut vår MAT-SEKSJON!
Oppskrift er hentet fra Matprat.no