Pølseform for de minste: gøy inntak av middag

22/02/2025 12:00

Hanne

MAT
foto: Mari Svenningsen / Matprat
foto: Mari Svenningsen / Matprat
Denne retten tenker vi slår an hos de små.

AKKURAT NÅ LESER ANDRE OGSÅ

Denne pølseretten smaker godt, og kan dekoreres helt som du vil - la barna være med å pynte!

Ingredienser (2 porsjoner):

  • 1 pose potetmospulver

  • 1 ss margarin

  • 2 stk. røkt kjøttpølse (andre pølser kan også brukes)

  • 2 ss ketchup

  • 1 boks hermetiske maiskorn

  • 2,5 ss revet hvitost

Fremgangsmåte:

Forvarm ovnen til 250° C.

1. Lag potetmos som anvist på pakken. Smør en ildfast form og fyll mosen i bunnen av formen.

2. Skjær opp pølse i biter eller form dem etter ønske. Legg pølsebitene over potetmosen. Sprut på ketchup.

3. Legg på maiskorn og dryss over osten. Stek pølseformen midt i ovnen i ca. 10 minutter.

Server gjerne med salat.

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Sulten på mer? Sjekk ut vår MAT-SEKSJON!