Denne oppskriften lar deg lage en deilig kransekake som vil være verdig til å bli servert til dronningen selv.
Dette trenger du
3 dl vann
750 g mel
600 g med mandel
600 g sukker
4 eggehviter
1 tsk. Sitronsaft
Slik gjør du det
Slå på ovnen på 180 grader.
Bland vann, mel, mandelmel, sukker og eggehviter i en bolle og rør alt sammen til en jevn deig.
Tilsett sitronsaft og rør det inn i deigen.
Form deigen til 18 like pølser og legg dem på en stekeplate med bakepapir.
Stek pølsene i ovnen i 25-30 minutter eller til de er gylne og sprø.
La pølsene avkjøles før du begynner å montere kransene.
Sett sammen kaken ved å plassere pølsene mot hverandre i spiralform og bind dem sammen med litt eggehvite.
Pynt kaken med glitter eller annen pynt etter eget valg.
Server kaken til en festlig anledning og nyt den sammen med dronning Margrethe og de andre gjestene.
Håper du liker denne kransekakeoppskriften og at den blir en suksess ved neste festlige anledning.
Sulten på mer? Sjekk ut vår MAT-SEKSJON!