Tilsett bare noen få dråper av dette til de kokende eggene dine: Skallet vil "gli av" i en håndvending

12/07/2024 13:00

Emma

MAT
Foto: Shutterstock.com
Husmødrenes triks tar internett med storm.

Du kjenner sikkert utfordringen med å skrelle et egg uten at det går i stykker den ene eller den andre veien. Men det må være over nå.

Det viser seg at bare noen få dråper væske som nesten alle har i hjemmet, kan føre til at skallet løsner, slik at det nesten glir av egget.

Tidligere ble egg oppfattet som usunne produkter som kunne føre til høyt kolesterolnivå i blodet.

Imidlertid har vitenskapelig forskning debunked denne myten og viser at egg er en viktig kilde til mange vitaminer og mineraler som er nødvendige for at kroppen fungerer riktig.

Det skriver det polske mediet Pysznosci.

Husmødrenes løsning

En av de største utfordringene når det gjelder å spise egg er å skrelle dem. Heldigvis er det en glimrende måte å gjøre det på.

Vi har alle hatt problemer med å skrelle egg ordentlig flere ganger. Skallet fester seg ofte tett til selve innholdet, og når vi prøver å fjerne det, går det ofte i stykker.

Ikke bare ser det skjemmende ut, men det fører også til matsvinn. Nå har imidlertid husmødrene funnet den perfekte løsningen.

Når eggene koker, tilsett bare 2-3 sitronskiver eller en spiseskje presset juice til vannet. Når eggene må skrelles, vil det være en lek, og du trenger ikke å kjempe en modig kamp for å kunne spise eggene dine.