'Alle' vil smake på denne nye sjokoladen: Blir revet av hyllene

24/08/2024 04:34

Sofie

Nyheter
Foto: Youtube / Emmymade
Den eksotiske sjokoladen har virkelig slått an på det nordiske markedet.

Når du står i ditt lokale supermarked og er litt sulten, er det mange som ser mot sjokoladen.

Sjokolade finnes i dag i utallige forskjellige varianter, alt fra den klassiske melkesjokoladen til sjokolade med saltlakris.

Hos Bawer Abbasi, som er baker og bryllupsplanlegger, er det imidlertid en helt ny og trendy sjokoladetype som rives ut av hyllene.

Det sier han til Nettavisen.

Bawer Abbasi har ganske uventet opplevd stor suksess med sin hjemmelagde «Dubai Chocolate», som har tatt internett og butikken hans med storm.

Sjokoladen kombinerer sjokolade, pistasjkrem og kunafa, som er en tradisjonell arabisk dessert.

«Dubai Chocolate» har blitt en viral sensasjon, noe som har ført til overveldende etterspørsel fra hele Norge, der Bawer Abbasi holder til.

Artikkelen fortsetter etter bildet.

Foto: Youtube / Emmymade

Det som startet som en enkel trendtest har nå utviklet seg til en produksjon som langt overgår Bawer Abbasis forventninger.

Etter å ha delt en video av sjokoladen på sin virksomhet Kakehusets TikTok-konto, ble Bawer Abbasi overrasket over den massive responsen.

«Jeg har gjort mye mer enn jeg forventet», sier han og beskriver hvordan bestillingene strømmet inn kort tid etter at han åpnet for forhåndsbestillinger.

På få timer fikk han 150 bestillinger, noe som raskt skapte utfordringer med å henge med etterspørselen.

Bawer Abbasi har slitt med å oppfylle alle bestillinger, hovedsakelig på grunn av mangel på ingredienser og begrenset utstyr. Til tross for de logistiske utfordringene har han ikke klart å motstå den økende populariteten til sjokoladen hans.

Hver sjokoladeplate tar omtrent ti minutter å lage, og selv om han nå har utvidet produksjonen, går prosessen fortsatt sakte.

Den høye prisen på 99 kroner. per sjokoladeplate har ikke skremt bort kundene. Tvert imot har mange vært villige til å betale ekstra for å sikre seg en plass i køen.

Den dyreste ingrediensen, pistasjkremen, som kjøpes fra Italia, er kjernen i sjokoladens unike smak og er årsaken til den høye prislappen.

Du kan se en video av Bawer Abbasis sjokolade nedenfor.