Altibox med gledelig nyhet

18/10/2024 00:15

redaktion

Nyheter
Foto: Pal Nikolaisen / Shutterstock.com
Nå deler de store nyheter.

Den internasjonale strømmetjenesten SkyShowtime blir tilgjengelig for alle med tv fra Altibox den 15. oktober 2024.

SkyShowtime gir tilgang til et bredt spekter av eksklusive filmer, serier og dokumentarer fra noen av verdens mest kjente studioer. Titlene inkluderer alle fem sesonger av det globale fenomenet «Yellowstone» og den kommende serien «The Madison». Det melder Altibox i en pressemelding.

Flere nye spennende serier er også på vei, som «Landman», sesong to av «Lioness», «Lockerbie: A Search for Truth», «Schmeichel», «The Agency» og «The Day of the Jackal».

- Vi ser frem til å gi kundene muligheten til å se enda mer godt innhold hos oss. Denne lanseringen er med å befeste vår ledende underholdningsposisjon med tilgang på et hav av underholdning. Senere i høst kommer blant annet den nyeste sesongen av Yellowstone på Skyshowtime og her er også masse annet bra innhold, for eksempel gangsterdramaet Tulsa King, barneserien PAW Patrol og flere storfilmer som nylig har vært på kino, sier produktsjef for innhold og underholdning i Altibox, Nan Karin Ulsnes.

SkyShowtime tilbyr et imponerende utvalg av innhold fra Paramount, Universal, DreamWorks og flere. Med denne tjenesten kan kundene nyte alt fra de nyeste blockbuster-filmene til klassiske favoritter og kritikerroste serier.

- Vårt samarbeid med Altibox gjenspeiler vår forpliktelse til å investere i lokale partnerskap og levere enestående innholdsopplevelser til norske seere. Vi er begeistret over å kunne tilby våre eksklusive serier, storfilmer og originale programmer og gjøre strømmeopplevelsen til alle med tv fra Altibox enda bedre, sier Chief Business Officer Hristina Georgieva i SkyShowtime.

SkyShowtime vil være inkludert uten ekstra kostnad for alle med tv fra Altibox frem til 13. november. Etter det kan tjenesten velges inn med 30 poeng.

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.