BAMA tilbakekaller poser med vasket spinat

08/10/2024 06:55

Yvonne

Nyheter
Foto: BAMA
Foto: BAMA
BAMA tilbakekaller poser med vasket spinat etter funn som kan være livsfarlig for allergikere.

BAMA tilbakekaller poser med vasket spinat etter funn av valnøtter under produksjonen. Dette kan utgjøre en helsefare for personer som er allergisk mot valnøtter.

Under mandagens produksjon ble det oppdaget to hele valnøtter blant råvarene, noe som førte til at produksjonen umiddelbart ble stanset. Produktene ble aldri sendt ut til butikkene. Den samme råvaren ble imidlertid brukt i produksjonen lørdag 5. oktober, og som et føre-var-tiltak trekkes disse varene tilbake fra markedet.

Totalt er 2500 poser distribuert. Butikkene er varslet og posene fjernes fra butikkhyllene.  

Grønn&Frisk Spinat 200 gram

  • Siste forbruksdato 15.10.2024

  • Solgt i Norgesgruppen sine kjeder (KIWI, Meny, Spar, Joker og Nærbutikken) i Oslo-området, Buskerud, Østfold, Nordre Follo, samt deler av Akershus, Vestfold og Telemark

Ferdig Preppa Spinat 200 gram

  • Siste forbruksdato 15.10.2024

  • Solgt i REMAs butikker i Oslo-området, Østlandet, Vestland, Midt-Norge og Nord-Norge

Hvis du er allergisk mot valnøtter og har kjøpt produktet, oppfordrer BAMA deg til å kaste salaten. For kompensasjon - kontakt BAMAs forbrukertjeneste.

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.