Barack Obama støtter Kamala Harris

26/07/2024 14:30

Sofie

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Den tidligere presidenten og hans kone støtter begge Kamala Harris som USAs nye presidentkandidat.

Barack Obama og kona Michelle Obama tar igjen en aktiv del i det politiske spillet når de retter sin fulle støtte til Kamala Harris som demokratisk presidentkandidat.

Dette skriver Ekstra Bladet.

Barack Obama annonserte sin støtte i et innlegg på sosiale medier X. Her avslørte han at både han og Michelle hadde hatt en personlig samtale med Kamala Harris tidligere denne uken.

"Tidligere denne uken ringte Michelle og jeg vår venn Kamala Harris. Vi fortalte henne at vi tror hun ville bli en flott president og at hun har vår fulle støtte," skrev Barack Obama og fortsatte: 

"I denne kritiske tiden for landet vårt vil vi gjøre alt vi kan for å sikre at hun vinner i november. Jeg håper du vil bli med oss."

Denne kunngjøringen kom overraskende på mange, ettersom paret Obama tidligere hadde unngått å nevne Kamala Harris. Spekulasjonene var til og med utbredt om Michelle Obama selv ville stille.

Men med denne klare uttalelsen har Barack Obama nå fjernet all tvil. Innlegget ble ledsaget av en video som viser Kamala Harris motta samtalen fra Obamas. I videoen sier Michelle Obama til Kamala: 

"Jeg er stolt av deg. Dette kommer til å bli historisk."

5. november står amerikanerne overfor en avgjørende avgjørelse ved valglokalene. Med støtte fra Obama-paret kan Kamala Harris ha fått en enda større sjanse til å vinne valget. 

Nå må amerikanerne bare vente og se hvordan denne støtten påvirker Kamala Harris sin kampanje og om hun kan leve opp til forventningene til både Obama-paret og de amerikanske velgerne.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.