'Big Bang Theory'-stjerne har blitt diagnostisert med kreft

15/12/2023 15:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det bekrefter skuespilleren på TikTok.

Big Bang Theory-stjernen Kate Micucci har dokumentert en nylig lungekreftdiagnose i en oppdatering gitt til fansen hennes.

Micucci er selvsagt mest kjent for å ha spilt Lucy i The Big Bang Theory – en ganske keitet karakter som er høyt elsket av fansen.

Karakteren Raj spilt av (Kunal Nayyar) møtte Lucy på en singelfest, selv om romantikken deres tok slutt i sesong seks da hun dumpet ham. Ikke desto mindre var Micucci med i sesong seks av CBS sitcom og kom også tilbake for den tiende sesongen.

Nå, i hennes personlige liv, har skuespilleren lagt ut en oppdatering til TikTok-kontoen sin "om hva jeg har holdt på med".

"Hei alle sammen, dette er ikke en TikTok, det er en "Sick Tok," begynte hun.

Micucci fortsatte med å si at diagnosen hennes var uventet, selv om det var veldig heldig at den ble fanget tidlig.

"Det er veldig rart, for jeg har aldri røykt en sigarett i hele mitt liv. Så du vet, det var en overraskelse. Men jeg antar også at det skjer, og den beste nyheten er at de fanget den tidlig, de fikk den ut, alt er bra, la hun til.

Som skuespilleren sa, er lungekreft ofte assosiert med røykere, men forskning viser at lungekreftdiagnose har økt hos ikke-røykere de siste årene, spesielt hos kvinner.

American Cancer Society uttaler at passiv røyking, forurensning, familiehistorie og andre faktorer kan bidra til en lungekreftdiagnose.

Tilbake til TikTok forklarte Miccuci hvordan noe uvanlig som dukket opp i blodet hennes førte til kreftdiagnosen.

Hun sa: "Jeg hadde en ting i blodet mitt som kom veldig høyt tilbake. Så jeg dro til en forebyggende lege som gjorde noen skanninger. Han skannet hjertet mitt og det var der flekken i lungen min ble lagt merke til."

Mens hun kan ha gått gjennom en forferdelig prøvelse, planlegger Miccuci å gå tilbake til jobb så snart som mulig.

"Det har vært litt av en tur og [jeg kommer] sannsynligvis til å gå sakte i noen uker, men så er jeg tilbake på det," sa hun.

43-åringen har en 3 år gammel sønn med mannen Jake Sinclair. Selv om hun absolutt er mest kjent for sin rolle i The Big Bang Theory, har Micucci vært med i sin store andel av filmer og TV-serier de siste årene.

Hun har også dukket opp i Scrubs, Raising Hope og gitt stemme til Velma i Scooby-Doo-serien siden 2015.

Kate Micucci i 2022. Foto: Shutterstock