Cloettas store overraskelse i 2024: Her er årets nye smak av Juleskum

27/08/2024 15:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Cloetta lanserer en etterlengtet nyhet for alle som elsker Juleskum.

Juleskum, en av Sveriges og Norges mest elskede juletradisjoner, bringer spennende nyheter for årets sesong.

Cloetta har i år valgt å kombinere den klassiske skumnissen med noe helt nytt, som garantert deler befolkningen i to leire.

I tillegg til en helt ny smak, som lanseres i butikk i uke 37, presenterer Cloetta også en bærekraftsinnovasjon. I forbindelse med årets lansering introduseres PlantPack – et emballasjemateriale bestående av opptil 50 % plantebasert plast. Dette er en del av selskapets langsiktige arbeid med å redusere miljøpåvirkningen.

"Denne overgangen for Juleskum er et viktig skritt i Cloettas bærekraftsarbeid, spesielt siden PlantPack har omtrent 25 % lavere karbonavtrykk sammenlignet med konvensjonell oljebasert plast," forklarer Carl Abrahamsson, merkevaresjef i Cloetta.

Så hva gjør årets Juleskum ekstra spesiell? Cloetta avslører at årets smak er Santa's Pearadise – en frisk kombinasjon av den klassiske skumteksturen og en nydelig pæresmak.

"Vi er veldig glade for å kunne presentere Juleskum Santa's Pearadise, som kombinerer Juleskums elskede tekstur med en nydelig smak av pære. Denne friske pæresmaken og Juleskums luftige tekstur gir en magisk smaksopplevelse som er perfekt for alle høstens og vinterens festligheter," sier Carl Abrahamsson i en pressemelding.

Julenissens Pearadis selges i en 100 grams pakke med veiledende pris på 15,90 SEK.

Om den kommer til Norge er ikke sikkert enda.