Coca Cola stopper alt salg av populære produkter

03/09/2023 07:43

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Coca-Cola har besluttet å stanse produksjonen umiddelbart.

Drikkeflaskene vil ikke lenger være tilgjengelige.

I en uttalelse til 7NEWS bekreftet Coca-Cola Australia at produksjonen av Barista Bros-drikkevarer har opphørt.

"Etter nøye overveielse har vi tatt den vanskelige beslutningen om å stoppe Barista Bros i Australia", heter det i uttalelsen.

Uttalelsen kommer kort tid etter at Coca Cola kunngjorde at de lanserer en helt ny 'Ultimate Zero Cola' med en ny smak.

Beslutningen vil tillate selskapet å fortsette å fokusere på sin kjerneportefølje av produkter og levere enda mer av det forbrukerne nyter.

"Selv om det ikke vil være en direkte erstatning for Barista Bros på dette tidspunktet, tilbyr Coca-Cola Australia et utvalg av brus, vann, sportsdrikker, juice, miksere og te," la brusselskapet til.

Kunngjøringen kommer etter at Barista Bros-produkter med utløpsdato mellom 30. september og 30. desember 2023 ble tilbakekalt tidligere i mai.

Foto: Facebook

"Vi har vært i stand til å holde tilbake det meste av varelageret i saker fra salg, men vet at det er noen produkter på markedet," sa Coca-Cola i en uttalelse på deres hjemmeside.

Dette er fordi de har identifisert en potensiell emballasjefeil med disse Barista Bros-flaskene, noe som kan forhindre at de forsegles ordentlig, noe som kan føre til at drikken din blir dårlig og uegnet til konsum.

Beslutningen om å slutte i Barista Bros har blitt møtt med blandede anmeldelser på internett. Noen brukere er opprørt, mens andre ikke er like påvirket av slutten av merkevaren.

Coca-Cola lanserte kaffedrikken tilbake i 2014 og har eksistert i ni år før den ble fjernet fra markedet.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.