Deler emosjonelt budskap to år etter dronningens død

21/09/2024 20:00

Christina Amundsen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dronningens trofaste rågiver deler hjertevarmt budskap på Instagram to år etter monarkens død.

To år etter dronning Elizabeth IIs død har hennes nærmeste rådgiver, Angela Kelly, delt et rørende budskap.

I over 25 år jobbet hun som dronningens personlige assistent og senior påkleder, og nylig reflekterte hun over det emosjonelle øyeblikket da hun sa farvel til sin gode venn og sjef, skriver det danske nyhetsmediet Alt om kendte.

Elsket dronningen

I et innlegg på Instagram uttrykte Kelly sin dype sorg og kjærlighet for den avdøde monarken.

Hun beskrev hvordan hun i dronningens siste øyeblikk hvisket "Jeg elsker deg" og ga monarken et siste kyss, noe hun fortsatt ikke helt forstår hvorfor hun følte behov for å si.

Siden Elizabeths bortgang har Kelly slitt med å komme seg videre. Hun skrev i sosiale medier at det første året var preget av håpløshet, mens hun det andre året forsøkte å helbrede sorgen, men så langt uten hell.

Kellys innlegg er en dypfølt hyllest til dronningen og deres mange år sammen. Hun minnes de mange gode stundene de delte, både i arbeid og privat, og understreket at hun hadde trodd vennskapet deres ville vare evig.

Den avdøde monarken sendte en skytsengel

Hver kveld ber Kelly for dronningen, og i sitt innlegg skrev hun: "Vennligst se ned på meg med et smil."

Selv om sorgen fortsatt er tung å bære, avsluttet Kelly innlegget med en optimistisk tone.

Hun skrev at hun nå har funnet styrke og tro på fremtiden, takket være en "skytsengel" som hun føler dronningen har sendt for å støtte henne.

For Kelly vil hennes majestet Elizabeth II alltid være en del av henne, og minnene om deres unike vennskap vil for alltid leve videre.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
To tenåringer fant en diamant verdt 44,7 millioner kr - Så mye penger fikk de hver I 2017 vekket oppdagelsen av en 709 karat diamant i Sierra Leone internasjonal oppsikt.