Dette er de nye smakene fra Diplom-is

10/09/2024 13:00

Sofie

NYHETER
Foto: Diplom-is
Foto: Diplom-is
Nå kommer de med hele 6 nye smaker.

Diplom-Is satser stort på boksisporteføljen, og hele 6 nyheter er nå på vei ut i isdisker over hele landet. I tillegg får alle hvite boksene et ansiktsløft.

Fra uke 38 finner man hele seks nye smaker i boksis-disken fra Diplom-Is. I tillegg til et utvidet smaksunivers, kommer alle de hvite boksene, både nyheter og eksisterende, i nytt design.

– Vi så et behov for å gi boksisen vår et realt løft. Hos oss skal alle finne en favoritt, og med de smakene vi nå lanserer på boks, kombinert med eksisterende, skal hele familien kunne finne noe de liker, sier Stine Alstad Quille, merkevaresjef i Diplom-Is.

For å gjøre det enda enklere å finne Diplom-Is i isdisken, kommer boksene i et helt nytt design, der det nye uttrykket bærer preg av smak og fristelse.

– Det nye designet skal gjøre det enda lettere å kjenne igjen Diplom-Is, og i tillegg løfte smakene og gi dem den plassen de fortjener, sier Alstad Quille.

Fra Royal kommer nyheten Salt karamell, en premium fløteiskrem med fersk, norsk fløte med smak av salt karamell, med salt karamellsaus og karamelliserte mandler.

Dette er smakene:
  • Sandwich
    En testvinnende småisklassiker på boks. Norsk fløteis med vaniljesmak, tilsatt biter av sandwichkjeks

  • Popcorn & Salt karamell
    Norsk fløteis med popcornsmak, tilsatt salt karamellsaus.

  • Gullpinne
    Bestselgende klassiker på boks. Fløteis med vanlijesmak og fløteis med sjokoladesmak, tilsatt sjokobiter med hvetecrisp.

  • Cookie Dough
    Fersk norsk fløteis med smak av kjeks, tilsatt kakedeigbiter og sjokobiter

  • Sjokopistasj
    Duois med fersk norsk fløteis med sjokoladesmak tilsatt sjokoladebiter, og fløteis med pistasjsmak

  • Royal Salt karamell
    Premium fløteiskrem laget med fersk, norsk fløte med smak av salt karamell, med salt karamellsaus og karamelliserte mandler.

Helt fri for karragenan

De siste årene har Diplom-Is jobbet for å gjøre alle egenproduserte produkter fri for karragenan og CMC. I tillegg til at alle nyheter lanseres uten, jobber Diplom-Is med å fase ut tilsetningsstoffene i eksisterende produkter.

– All boksis fra merkevaren Diplom-Is er nå fri for karragenan og CMC. Så når du i fremtiden kjøper en boksis med det nye gule lokket, skal du kunne være trygg på at den er uten tilsetningsstoffene, sier Alstad Quille.

Hele 81% av alle produkter produsert av Diplom-Is er nå uten karragenan og CMC. Ved årsslutt er tallet 90%, og 100 % i løpet av første kvartal 2025.

Planleggingssjef i Diplom-Is, Joakim Benoni Nilssen legger ikke skjul på at utfasingen har krevd sitt, men at det heller ikke var et alternativ å ikke gjøre noe.

– Snart har vi en egenprodusert portefølje helt uten karragenan og CMC. Det har vært et krevende arbeid, men vi setter kunders og forbrukeres ønsker og forventninger høyt. Derfor startet vi utfasingen tidlig og har investert mye tid og ressurser i det, sier han.

Foto: Diplom-is