Først var det overoppheting: Nå klager iPhone-brukere på nytt problem

16/10/2023 06:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Flere problemer med den nyeste iPhone-modellen har dukket opp.

Se for deg at du våkner, stirrer forvirret på iPhone og lurer på hvorfor alarmen ikke har gått.

Velkommen til den surrealistiske virkeligheten som en rekke iPhone-brukere møter når deres pålitelige følgesvenn blir svart om natten, skriver LAD bibel.

Det ser ut til at enkelte iPhone-eiere opplever at telefonen slår seg av over natten, noe som resulterer i at alarmen ikke aktiveres i tide. For noen er dette ikke bare en kjedelig morgenopplevelse, men nesten en utflukt inn i et tidslommeparadoks.

Brukere har henvendt seg til Reddit for å dele sine forvirrende opplevelser og prøve å finne svar. Mysteriet har imidlertid ennå ikke funnet sin Sherlock Holmes.

Det mest alarmerende er når brukere oppdager at deres Face ID er deaktivert og de blir tvunget til å taste inn PIN-koden for å få tilgang til telefonen.

Hvorfor våknet de opp til denne sci-fi-aktige situasjonen? Svaret er fortsatt et mysterium som holder brukere våkne om natten.

Selv barna lider av dette teknologiske tidssprang-paradokset. En Reddit-bruker delte sin opplevelse av hvordan sønnen hans ble fanget i den samme surrealistiske boblen der alarmsignalet bare ikke dukket opp.

Spørsmålet er om dette er en utfordring som bare plager de nyeste iPhone-modellene eller om det er en feil i den nyeste iOS 17-programvaren. Uansett årsak, er det en gåte som fortsetter å forvirre og frustrere.

For å finne ut om din iPhone har tatt en midnattsmatbit i form av en liten lur, sjekk batteridelen i innstillingene. Hvis det er en periode med inaktivitet i batterihelsegrafen, kan du ha blitt offer for dette tidslommeparadokset.

LAD bibel har kontaktet Apple for kommentarer, men inntil mysteriet er løst, er det best å sjekke om iPhone planlegger å gi deg en smak av en tidssprangopplevelse.