For få kan dette geniale trikset: Her er den beste måten å varme opp pizza på

30/11/2023 21:00

Sofie

Nyheter
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Ikke nok folk vet om dette geniale trikset.

Alle vet om det. Du har spist deg mett på pizza, men det er fortsatt en skive eller to igjen som du vil ha en annen gang.

Da skjønner du at bunnen ikke blir sprø når du spiser den siste biten dagen etter, og derfor havner du i et dilemma.

Men frykt ikke – for nå har en løsning på dette problemet sett dagens lys.

Forsøk på å varme opp pizzaskiven i ovn eller mikrobølgeovn gir sjelden den ønskede opplevelsen, da bunnen ikke blir sprø igjen.

Strålende og alternativ løsning

En alternativ og effektiv metode for å gjøre pizzaen like god som dagen før involverer en panne. Uten å bruke olje må du legge pizzaen i bunnen av kjelen, deretter må du tenke på komfyren og sette grytelokket på.

Etter bare noen minutter får man en varm og sprø pizza. Dette enkle trikset gjør oppvarming til en kulinarisk opplevelse som nærmer seg nybakt kvalitet.

Neste gang du står overfor pizzarester, bør du definitivt prøve denne metoden.

I videoen under kan du se hvordan det bør gjøres.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.