Gjert Ingebrigtsen: Nå gjør han drastiske grep

17/10/2023 11:00

Sofie

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Nå tar han grep.

Familien Ingebrigtsen delte sine oppturer og nedturer i flere år i løpet av de fem sesongene av NRK-realityprogrammet «Team Ingebrigtsen».

Serien ble en stor suksess og tallene slo alle rekorder, en episode hadde til og med mer enn en million seere.

Ved årets friidretts-VM i Budapest, hvor både Jakob Ingebrigtsens og Narve Gilje Nordås deltok, fikk Gjert ikke akkreditering.

Det ble nylig rapportert at 57-åringen ikke vil få akkreditering for neste års Glasgow innendørs-VM eller EM i Roma.

Gjert Ingebrigtsen hadde en åpen konflikt med Norges Friidrettsforbund i flere måneder.

Bakgrunnen for konflikten er en familiestrid med sønnene, men det er foreløpig ikke kjent hva som forårsaket familiestriden.

Nå tar han grep: Hyrer stjerneadvokat

Gjert Ingebrigsten tok kontakt med John Christian Elden for juridisk hjelp. Slik skriver Nettavisen.

Ifølge avisen tok Gjert Ingebrigtsen kontakt med Elden for å få juridisk hjelp, og avisen får vite at det ikke er en straffesak.

Nettavisen fikk også mandag bekreftet at friidrettsforbundet har ansatt egen advokat.

– På bakgrunn av henvendelsen fra advokat Elden og at det er forbehold om rettslige skritt, finner friidrettsforbundet det naturlig å engasjere egen advokat som har opprettet kontakt med Elden om videre oppfølging, sier Kjetil Hildeskor, generalsekretær i friidrettsforbundet til Nettavisen.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.