Kvinne gikk en tur langs stranden: Plutselig så hun et ansikt begravet mellom steinene

25/12/2023 07:00

Emma

Nyheter
Foto: FoHS
Foto: FoHS
Den kvinnelige fotografen fikk litt av et sjokk da hun plutselig la merke til hva som var mellom steinene.

I et rørende redningsdrama på en strand i Waxham, Storbritannia, ble en ung sel reddet fra en nesten håpløs situasjon av en lokal fotograf og et redningsteam fra Friends of Horsey Seals (FoHS).

Det skriver The Dodo.

Fotograf Rachel var på stranden og tok bilder av det lokale dyrelivet da hun hørte hjerteskjærende nødskrik.

Til sin forbauselse oppdaget hun en ung sel fanget mellom steinene i en sjøvegg, begravet til halsen i sand.

"Hun kunne ikke bare la valpen være i fred, selv om hun trodde det ikke var noen sjanse for at han kunne bli reddet," sa en talsperson for FoHS til The Dodo.

Da tidevannet steg, kom FoHSs redningsteam raskt til og begynte å grave. De fjernet forsiktig sanden som hadde fanget selen. Til alles lettelse klarte de å redde den lille selen.

"Våre teammedlemmer var i stand til å grave ut valpen og til slutt løfte ham til frihet," sa FoHS-talsmannen.

Selen var tilsmusset med sand, men så ut til å være i god form til tross for den skremmende opplevelsen. FoHS bemerket at selv om selen er ung, er den ikke lenger avhengig av moren og bør kunne klare seg selv i naturen - forutsatt at det ikke skjer flere ulykker.

Denne hendelsen er et lysende eksempel på hvordan enkeltpersoners oppmerksomhet og raske handling kan gjøre en forskjell i dyrs liv.

Foto: FoHS

Foto: FoHS

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.