Marius Borg Høiby fortsatt siktet: Viser sjokkerende bilder av rasert leilighet

13/08/2024 10:26

Yvonne

Nyheter
Foto: Kronprinsesse Mette-Marit
En knust mobil, raserte møbler og en kniv i veggen. Det viser sjokkerende bilder fra leiligheten etter voldshendelsen.

Det har vært en tøff måned for kongefamilien. I forrige uke ble Mette-Marit´s eldste sønn, Marius Borg Høiby (27), pågrepet og siktet for kroppskrenkelse og skadeverk etter en voldshendelse i en leilighet i Oslo natt til 4. august.

Nå offentliggjør Se&Hør bilder fra leiligheten hvor hendelsen har funnet sted. Hele forsiden i dagens utgave er viet til krisen i kongefamilien

Faksimile: Se&Hør

Knust invetar
Ifølge flere medier gik Borg Høiby både fysisk og psykisk til angrep på en kvinne i 20-årene som han har en relasjon til. Kvinnen klarte etter en stund å få ham ut av leiligheten før hun ringte politiet. Etter hendelsen ble hun kjørt til legevakten.

Nå viser bilder i ukebladet en rasert leilighet med blant annet en knust lysekrone, en ramponert barbermaskin, en ødelagt mobiltelefon og en kniv som står i veggen på soverommet til offeret.

Se&Hør skriver også at politiet skal ha sikret seg bevis fra en mobiltelefonen mellom Borg Høiby og offeret hvor han truer med å brenne klærne og eiendelene hennes som han oppbevarte i sin bolig på Skaugum. Samtalen skal ha funnet sted etter at han skal ha rasert leiligheten hennes.

Nekter å samarbeide
Politiet undersøker nå kniven for fingeravtrykk og DNA-bevis.

Etterforskerne står ovenfor en stor oppgave, og de hadde en vanskelig start – ettersom Mette-Marits sønn etter råd fra sin advokat nektet å forklare seg for politiet.