Mor og 7 år gammel datter drept på ferie

27/07/2023 14:06

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En forferdelig tragedie skjedde på ferieturen.

En dansk mor og hennes datter ble drept lørdag. Den 53 år gammel mann drepte sin ekskone og deres syv år gamle datter i byen Nevsehir i Tyrkia.

Danske myndigheter har i skrivende stund ikke reagert på tragedien, men Tjørnegårdskolen, der jenta gikk på skole, har nå informert foreldre og ansatte om tragedien.

– Det er en voldelig hendelse, og vi voksne har en viktig oppgave med å skape mest mulig trygghet, selv om det er en situasjon som er vanskelig å forstå, heter skoleleder Annette Rasmussen i en pressemelding som SE og HØR har sett.

Videre opplyser Tjørnegårdskolen at de har implementert sin krise- og sorgplan og gitt anbefalinger fra Pedagogisk Psykologisk Rådgivning i Roskilde kommune til foreldrene.

Videre har ikke Annette Rasmussen, andre ansatte eller kommunen mer å tilføye, heter det. Utenriksdepartementet har fortsatt ikke bekreftet om de er danske statsborgere.

SE og HØR har i flere dager forsøkt å få en kommentar fra Utenriksdepartementet, men de har fortsatt ikke besvart deres henvendelse.

Den 53 år gamle mannen skrev et langt Facebook-innlegg på tyrkisk i forbindelse med drapene.

Og her kunne du lese hvorfor den 53 år gamle mannen skal ha valgt å drepe sin ekskone og datter i Tyrkia.

– Jeg ventet spesifikt (på å drepe, red.) i Tyrkia.

– Jeg vil i fengsel i mitt hjemland, og jeg vil dø i mitt hjemland, skrev 53-åringen blant annet.

– Det kan godt hende jeg får livstid (fengsel på livstid, red.), men de (familien, red.) ga meg ingen andre alternativer, fortsatte han.

Den 53 år gamle mannen skrev også at han ikke angrer på drapene. Avdødes familie bekreftet hendelsen til Ekstra Bladet søndag.

Familien ønsker ikke å kommentere hendelsen ytterligere, melder mediene.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.