Mystisk sak ryster landet: Hvorfor måtte Anita Rose dø og hvor er den rosa jakken hennes?

30/07/2024 08:31

Emma

Nyheter
Foto: Privat og CCTV
En hundelufter er død etter at hun ble funnet alvorlig skadet forrige uke. Flere ting får nå politiet til å slå alarm og frykte at kvinnen er myrdet. For hvor er iPhonen og den rosa jakken hennes?

Et mystisk dødsfall har sendt sjokkbølger gjennom hele England. En ung hundelufter ved navn Anita Rose er død – og ifølge politiet er det mye som tyder på at hun har blitt utsatt for en forbrytelse.

Det skriver det britiske mediet Mirror.

Anita Rose ble funnet alvorlig skadet onsdag morgen på Rectory Lane i Brantham, Suffolk.

Før det hadde den 57 år gamle kvinnen forlatt hjemmet sitt for å gå tur med hunden Bruce.

Men noe forferdelig skjedde mindre enn 90 minutter senere, for her ble Anita funnet hardt skadet i veikanten. Ved siden av henne satt hun uskadd, men rystet.

Anita ble hastet til Addenbrooke's Hospital i Cambridge, hvor hun døde søndag morgen.

Ifølge britiske medier opplyser politiet nå at flere ting peker mot at Anita er utsatt for en forbrytelse, og at de derfor etterforsker saken som en drapssak.

Ifølge politiet er det flere spor i saken som tyder på en forbrytelse. Spesielt er politiet interessert i å finne ut hva som skjedde med den 57 år gamle kvinnens telefon og jakke.

Foto: CCTV

Da Anita la ut på en tidlig morgentur, hadde hun iPhonen med seg – og hadde på seg den rosa jakken. Begge tingene var ikke med Anita da hun ble funnet av en forbipasserende onsdag morgen. Og derfor frykter politiet at gjerningsmennene enten har tatt eller fjernet begge gjenstandene fra Anita – og ikke minst påført henne skadene.

Ifølge britiske medier er to personer nylig arrestert i forbindelse med saken. Politiet er imidlertid foreløpig svært sparsomt med å dele informasjon i saken, og det er derfor ukjent om de to personene har noe direkte med den uhyggelige saken å gjøre.

Det er imidlertid sikkert at en 45 år gammel mann er arrestert på «mistanke om å ha begått drap». Mens en 37 år gammel kvinne er også arrestert i forbindelse med «besittelse av stjålne effekter» som angivelig er relatert til saken.

Begge er imidlertid løslatt, men fortsatt siktet i saken, og politiet ønsker ikke å utdype på dette tidspunktet.