NorgesGruppen deler gode nyheter

27/08/2024 11:41

Sofie

Nyheter
Foto: NorgesGruppen / NTB
Foto: NorgesGruppen / NTB
NorgesGruppens nye løsning vil endre måten du handler.

NorgesGruppen har lansert en ny betalingsløsning kalt Trumf Pay, som gjør det mulig å betale med mobilen og samtidig opptjene Trumf-bonus ved kjøp i deres dagligvarebutikker. Denne tjenesten er nå tilgjengelig for alle Trumf-medlemmer i Norge.

Trumf Pay er designet for å utvide mulighetene for mobilbetaling innen dagligvarehandel. Ved lanseringen kan 70 prosent av bankkundene bruke Trumf Pay, og ambisjonen er å inkludere flere banker etter hvert.

-Vi er veldig fornøyd med å nå kunne lansere Trumf Pay. Det har tatt sin tid å få på plass en løsning som tilfredsstiller alle krav, men nå er vi der. Trumf Pay gjør det mulig for kunden å både identifisere seg og betale i en og samme operasjon og samtidig få registret bonus når de handler, sier Kristin Bigseth, daglig leder for Trumf.

Den nye løsningen er nå rullet ut til Trumf-medlemmer i hele landet og kan brukes i både betjente og selvbetjente kasser hos Kiwi, Spar, Meny, Joker, Nærbutikken, Jacobs og CC Mat.

Trumf Pay gjør ikke bare betalinger enklere, men gir også bonus samtidig. En annen fordel er at løsningen benytter BankAxept som betalingssystem. Det skriver NTB.

– NorgesGruppen og BankAxept har jobbet sammen for å skape en sømløs handleopplevelse for våre Trumf-medlemmer som ønsker å betale med mobil i våre butikker. Vi har valgt BankAxept fordi vi heier på den norske betalingsløsningen og ser frem til å lansere den enkleste, tryggeste og billigste digitale betalingen til kundene våre. Når betalingene skjer via BankAxept betyr det også betydelig lavere kostnader for butikkene, som igjen bidrar til å holde prisene nede, sier Odd Birkenes, leder for Verdiøkende Tjenester i NorgesGruppen.

Trumf Pay vil være tilgjengelig for alle kunder i banker som har valgt å ta i bruk denne nye løsningen. Ved oppstart er målet at også de resterende bankene skal komme med. Rundt 70 prosent av norske bankkunder kan allerede nå benytte Trumf Pay.

For å oppmuntre Trumf-medlemmer til å ta i bruk Trumf Pay, tilbys det en ekstra bonus på 1 prosent for de som handler i NorgesGruppens butikker med den nye løsningen.

Foto: NorgesGruppen / NTB