Politiet rykket ut til Shell bensinstasjon: Mann angrepet med øks

23/11/2023 12:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Politiet rykket ut etter meldinger om personangrep med øks.

Den danske byen Odense ble rammet av sjokkerende voldssak onsdag ettermiddag da en 38 år gammel mann ble angrepet med øks på en Shell bensinstasjon.

To personer er nå pågrepet og siktet for grov kroppskrenkelse i forbindelse med det blodige angrepet, opplyser fyns politisjef Bjarne Tykgaard.

De pågrepne er en 30 år gammel mann og en 19 år gammel kvinne som skal ha fulgt etter offeret da han forsøkte å unnslippe angrepet.

– Når han stopper på grunn av trafikken som har stoppet, går de ut av bilen og løper bort til bilen hans igjen og begynner å knuse sidevinduene på bilen hans med denne øksen, forklarer Bjarne Tykgaard.

Politiet ble varslet om angrepet klokken 15.06 og ankom stedet i tide til å pågripe de to mistenkte.

Offeret, som er skadet, men ikke i kritisk tilstand, hadde allerede satt seg inn i bilen og forsøkt å flykte fra stedet.

– Vi prøver å få klarhet i hva som egentlig har skjedd og hvorfor det har skjedd. Men det er litt usikkert akkurat nå, sier Bjarne Tykgaard,

Det er foreløpig ikke kjent om de to pågrepne vil bli fremstilt for innledende avhør ettersom politiet fortsetter etterforskningen for å belyse bakgrunnen for det brutale angrepet.