TV-vert og kjæreste forsvant: Nå har eksen avslørt levninger

03/03/2024 17:00

Emma

Nyheter
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En politimann antas å stå bak drapet på TV-verten og hans nye kjæreste, som forsvant i forrige uke.

I forrige uke kom det frem at en australsk TV-programleder og hans kjæreste var sporløst forsvunnet, og at politiet fryktet det verste fordi førstnevntes leilighet var fylt med blod.

Noen dager senere tok saken en sjokkvending da TV-vertens ekskjæreste, som er politimann, ble pågrepet og siktet for å ha drept de to mennene.

Nå er det en ny utvikling i saken.

Det skriver News.com.au.

Ifølge australske medier har politiet nå funnet likene av to menn, og de tror de er den tidligere Channel 10-journalisten Jesse Baird og hans tre år eldre kjæreste, 29 år gamle Luke Davies.

Paret ble sist sett mandag i forrige uke.

Det skriver News.com.au.

Ifølge australske medier har politiet nå funnet likene av to menn, og de tror de er den tidligere Channel 10-journalisten Jesse Baird og hans tre år eldre kjæreste, 29 år gamle Luke Davies.

Paret ble sist sett mandag i forrige uke.

Artikkelen fortsetter under...

Foto: Privat

Politiet åpnet etterforskning etter å ha funnet enorme mengder blod i TV-programlederens leilighet i Sydney, samt funnet blodige klær etterlatt i en søppelbøtte 30 kilometer unna.

I leiligheten fant de også patroner fra en pistol, som siden har vist seg å tilhøre en politimann ved navn Beau Lamarre. Han var tidligere sammen med Jesse Baird.

Politiet mener den 28 år gamle politimannen skjøt og drepte Jesse Baird og hans nye kjæreste i TV-vertens leilighet 19. februar, og kjørte deretter likene bort i en hvit varebil som prøvde å skjule dem.

Ifølge News.com.au fant politiet levningene tirsdag i en eiendom tjue minutter unna åstedet.

Beau Lamarre selv skal ha gitt sine politikolleger informasjon som førte dem til eiendommen, der likene ble funnet innpakket i såkalte brettsekker, som er poser for transport av surfebrett.

Han har ikke tidligere ønsket å samarbeide med politiet.

Ifølge politiet har Beau Lamarre drevet med «rovdyr»-lignende oppførsel mot TV-verten Jesse Baird siden de to slo opp med hverandre i slutten av 2023.

De har ikke delt noen ytterligere detaljer om hva som menes med dette.

De har imidlertid bekreftet at Beay Lamarre dagen etter drapene sendte meldinger til Jesse Bairds telefon i et forsøk på å dekke seg til.

Det er foreløpig ikke kjent hvordan politimannen vil reagere på siktelsen for dobbeltdrap.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.